Kontakta oss på:  Ring Design Box i Stockholm på Skype | +46 8 559 222 99 | info@designbox.se

Om Design Box webbyrå

Företaget startades 1990 av Jakob Bonds som en reklambyrå med fokus på grafisk produktion. I och med webbens intåg i mitten av 90talet behövde allt fler företag hemsidor. Att komplettera det grafiska arbetet, logotyp, profilprogram och annonser, med en webbplats blev en naturlig del av vår produktion. Vår domän designbox.se är registrerad 1995. Idag är vi en etablerad Design- och Webbyrå som specialiserar sig på att ta fram webbplatser med Drupal som publiceringssystem.

Vi har inga fast anställda utan är en del av nätverket Kolonien som består av ett 40-tal företag med spetskompetens inom design, webb, marknadsföring och it. Tillsammans delar vi på 2500 m2 i Ericssons gamla huvudkontor vid Telefonplan i Stockholm. Läs mer på kolonien.se.

Hälsa gärna på men slå oss en signal först så hinner vi sätta på fikat. Välkommen!


Logotyp:
Loggan är en stiliserad låda "box" men symboliserar också vår satsning och starka tro på framtiden "ljuset i tunneln".


Företagsledningen består av:

Markus Bonds

(Webbutvecklare, Projektledare)
Markus har jobbat på Design Box sen 2001, som webbdesigner och webbutvecklare. Har på senare tid fokuserat på webbutveckling och projektledning med Drupal som plattform.

Markus BondsMarkus om framtiden:
Jag tror vi kommer se ett 2013, där webben ökar allt mer på mobila enheter, vi kommer att se början på persondatorns död, då behovet för konsumenter kommer saknas på grund av kraftfulla mobiltelefoner och surfplattor. Kraftfulla datorer börjar flyttas från skrivbordet till datacenter. PCn kommer snart föra en tynande tillvaro som nischprodukt för proffs. Sociala nätverk kommer allt mer styra samhällsutvecklingen. Världen krymper när samma internet memes och trender sprids till alla länder. Vi kommer snart ha mer gemensamt med folk på avlägsna platser än vi tror.

Läs mer om vad Markus tror om framtiden i denna blogg-post

Favoritsajter just nu: hackaday.com, twit.tv, venturebeat.com, theverge.com, drupal.org, ubuntu.com, openstack.org, stackoverflow.com, superuser.com

Tycker om: Internet, ny teknik, kod, starkt kaffe, mörk choklad, havregrynsgröt och högupplösta skärmar.

Fritidsintresse:
Testa nya linuxdistar, hänga på irc, cykla i skogen, åka inlines och göra videoinstallationer.

Jakob Bonds

(Art Director och kommunikatör)

Har efter examen vid Berghs reklamskola verkat som formgivare på bl.a. Electrolux Industrial Design Center och reklambyrån Brindfors.

Jakob BondsJakob om framtiden:
Internet kommer fortsätta att forma vårt sätt att leva och kommunicera. Traditionella medier kommer tappa mark i allt större omfattning när allt fler kräver omedelbar information och interaktiv underhållning.

Tycker om:
Spela spel, både traditionella och on-line.
Min veteranjeep, Willys CJ3B 1956.

Egna projekt:
Uppfinner sällskapsspel, varav ett Dungeonquest (Drakborgen på svenska) relanserades i augusti med ny design av Fantasy Flight Games i USA.
 
Copyright Design Box AB 2014. 
Copyright for the Druplicon and the
trademark "Drupal" belongs to Dries Buytaert.