Kontakta oss på:  Ring Design Box i Stockholm på Skype | +46 8 559 222 99 | info@designbox.se

Sökmotoroptimering och innehållsoptimerng (SEO)


Vi har möjlighet att hjälpa dig med sök- och innehållsoptimering av din webbplats. Alla webbplatser som vi bygger från start har något vi kallar “grund sökoptimering”. Det betyder att ditt mest relevanta innehåll finns presenterat på ett tekniskt korrekt sätt, för Googles sökrobot att enkelt ta till sig (indexera).

Om vi inte har byggt din nuvarande webbplats, eller du behöver extra hjälp att hamna högre på något specifikt ord, kan vi hjälpa dig att göra en analys av det nuvarande läget och komma med tips på vad som kan förbättras.

I de fall då tekniken i din webbplats förhindrar bättre google-placering, så bygger vi gärna om och förbättrar så din sida blir lättare att indexera för Googles Robot.

Vi hjälper dig att komma igång med Google Analytics
Google analytics är kraftfullt och kan idag betraktas som branschstandard för besöksstatistik. Är man ovan kan de många nya, något tekniska termerna kännas överväldigande. Ett sätt att enklare övervaka värden och mål som är relevanta för din verksamhet är att skapa egna översiktspaneler.Vi hjälper dig att reda ut begreppen, så att du snabbt kan se i Google Analytics om du når dina mål.
Copyright Design Box AB 2014. 
Copyright for the Druplicon and the
trademark "Drupal" belongs to Dries Buytaert.