Kontakta oss på:  Ring Design Box i Stockholm på Skype | +46 8 559 222 99 | info@designbox.se

Webbdesign som når din målgrupp

För oss är design inte snygg eller ful, utan rätt eller fel. Vi ser formgivning som ett verktyg, som ska uppfylla mål, tala till din målgrupp. Vi fokuserar på att förmedla den rätta känslan. Det handlar ofta om att hitta en balans, där man attraherar målgruppen, sticker ut från konkurrensen och samtidigt ger ett seriöst intryck.

Se vår portfolio för exempel på webbdesign vi tagit fram.

Repsonsiv webbdesign

Många besökare från mobila enheter? Välj en responsiv webbdesign! Smarta mobiltelefoner och surfplattor är idag vanliga, och trenden ökar. Idag är trafiken från mobila enheter på många webbplatser över 25%, och mycket pekar på att mobila enheter i framtiden kommer stå för den största delen av trafiken. De små pekskärmarna och begränsade internetanslutningarna ställer krav på tillgängligheten hos din webbplats. För att besökarna ska bli nöjda, så ska din webbplats ladda snabbt och dom ska enkelt hitta vad dom söker.

Responsiv webbbdesign, betyder att en och samma webbplats anpassar sig beroende på enheten besökaren surfar från. Vi hjälper dig nå dina mål, och ger dina besökare en användarvänlig upplevelse oavsett hur dom surfar.
Copyright Design Box AB 2014. 
Copyright for the Druplicon and the
trademark "Drupal" belongs to Dries Buytaert.