Kontakta oss på:  Ring Design Box i Stockholm på Skype | +46 8 559 222 99 | info@designbox.se

Webbutveckling med Drupal

Dom gånger Drupals moduler inte räcker till, behöver anpassas, eller du vill ha något speciellt. Så programmerar vi efter önskemål. Framförallt moduler och teman till Drupal, med PHP och jQuery. I vissa projekt använder även våra kunskaper in Linux och Bash för att bygga ut webbplatsen med alla tänkbara funktioner. 
Vi uppfinner inte hjulet, utan försöker i stor utsträckning att förlita oss på Drupal och redan vedertagna open source bibliotek. Webben utvecklas i snabb takt och vi håller ständigt ett öga på nya tekniker som kan underlätta arbetet.

Vi tar ansvar för vår kod, använder Drupals codingstandards (baseras på PEAR), och vi lämnar 12månaders garanti på vårt arbete.

Då vi alltid arbetar med git-versionshantering, och drupals feature-funktion, så får du en god överblick över det arbete som utförs, och framtida utvecklare får det lättare, att få en bild av vad som gjorts.

I större projekt arbetar vi med agila metoder, i ett team av frilansare som sätts samman för det aktuella projektet.
För deployment använder vi
säkra verktyg som drush, rsync och git. Ofta använder vi ett deployment flöde med ett par olika test-servers innan vi pushar ändringar till Live.

Vi är vana vid att sätta upp servers hos Amazon EC2, Linode och andra VPS leverantörer.

Vi gillar som sagt open source Linux och använder Debian och Ubuntu på våra servers.

Läs mer om hur kraften i Linux kan hjälpa ditt företag att tjäna pengar.
Copyright Design Box AB 2014. 
Copyright for the Druplicon and the
trademark "Drupal" belongs to Dries Buytaert.